Elektriciteit laten aanleggen is een belangrijk onderdeel van de verbouwing van je woning of het bouwen van een nieuwe woning. Om zeker te weten dat de elektra goed wordt aangelegd kun je het beste een ervaren elektricien inschakelen. Je kunt eenvoudig gematcht worden met de meest geschikte elektricien voor jou bij jou in de buurt met behulp van MyGo.

Stroomplan opzetten

Een elektricien kan samen met jou een stroomplan opzetten voor het aansluiten van stopcontacten op nieuwe plekken. De elektriciens van MyGo leveren het stopcontact compleet met inbouwdoos en aanpasbare afdekplaten. Zo kun je de stopcontacten mooi laten passen bij de sfeer en inrichting van je interieur. Wanneer je een nieuwe badkamer of keuken aanschaft kan het nodig zijn om nieuwe groepen aan te laten leggen om overbelasting van je groepenkast te voorkomen. De elektricien zorgt ervoor dat dit netjes en veilig gedaan zal worden. Kijk voor uitgebreide informatie hierover op de elektriciteit aanleggen pagina van MyGo.

Kosten elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen kost gemiddeld tussen 1.500 en 5.000 euro, afhankelijk van de omvang van jouw project. Voor het laten aanleggen van elektra in je gehele woning kunnen de kosten oplopen tot 5.000 euro. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn stopcontacten aanleggen, elektra vervangen, het installeren van een aardlekschakelaar en plaatsen van een meterkast. Je kunt het beste kiezen voor een gecertificeerde elektricien, dan weet je zeker dat de klus veilig wordt uitgevoerd. Het gemiddelde uurloon van een gecertificeerde elektricien ligt tussen de 40 en 70 euro. De moeilijkheidsgraad van de klus kan ook van invloed zijn op het uurloon van de elektricien.

Bespaartips elektriciteit aanleggen

We hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet om kosten te besparen bij het laten aanleggen van elektriciteit:

  • Vergelijk offertes. Vraag bij meerdere elektriciens offertes op en vergelijk deze met elkaar. Zo kun je de beste elektricien vinden binnen jouw budget.
  • Kies een lokale elektricien. Kies voor een elektricien uit de buurt om te besparen op de voorrijkosten.
  • Vooraf vastgesteld bedrag. In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om vooraf vastgestelde totaalprijs af te spreken met de elektricien in plaats van te kiezen voor een uurloon. Bovendien weet je dan ook precies van tevoren hoeveel het project gaat kosten zodat je niet voor eventuele verrassingen komt te staan.
  • Onderhoudscontract. Je kunt geld besparen door een onderhoudscontract aan te gaan met een elektricien. Een elektricien kan tevens het onderhoud van je verwarmingsinstallatie verzorgen.

Vind de beste elektricien met MyGo

Vind eenvoudig ervaren en gecertificeerde elektriciens bij jou in de buurt met behulp van de MyGo Matchmaker. Je voert jouw specifieke wensen in bij de Matchmaker en je ontvangt direct een handig overzicht van de meeste geschikte elektriciens voor jouw klus. Je kunt dan direct één uitkiezen en benaderen. Maar je kunt ook eerst meerdere offertes aanvragen en vergelijken. Liever bellen? Dat kan! Bel MyGo op 085-432 00 32.