Vanaf dag één wist je het wellicht al, de iPhone 12 die moet ik hebben. Maar welk model moet je hebben als je besluit iPhone 12 wilt aanschaffen en waar kan ik mijn iPhone 11 los toestel het best verkopen? Om hier nader op in te gaan zullen we hieronder wat meningen van experts toelichten zodat jij de juiste keuze kunt maken

The Verge: Een mooi design

Volgens de Verge is de iPhone 12 een good looking teveel dat over veel functionaliteiten beschikt. Ze noemen de iPhone 12 ook wel elegant. De iPhone 12 is namelijk kleiner en lichter dan de iPhone 11 los toestel en daarnaast heeft hij ook platte zijkanten en een plat scherm. /Omdat de randen heerlijk aflopen hou je de iPhone comfortabel vast.

Daarnaast vinden ze voornamelijk het scherm opmerkend. Volgens de Verge is het OLED-scherm next-level en zeker een aanrader. Hierdoor zie je beter het contrast en ook kleuren lijken veller te ogen. Hierdoor ben jij prima in staat om een film te kijken op de 6,1-inch scherm.

De beste camera

Ben je op zoek naar een telefoon met een enorm goede camera? Dan is de iPhone 12 Pro zeker een telefoon waar je voor moet gaan. De drie 12-megapixel camera’s aan de achterkant zijn namelijk het beste in hun klasse. Ook hebben ze een groter diafragma waardoor er meer licht in de lens binnen komen. Hierdoor weet je zeker dat je foto’s zult schieten van hoge kwaliteit.

Wil jij liever foto’s in het donker maken? Dan is het ook aan de raden om voor de iPhone 12 Pro te kiezen. Dit model maakt namelijk nog scherper foto’s in het donker waardoor alle details naar voren komen. Kortom, een prima model als je op het punt staat om veel foto’s te maken.

De batterij is geweldig

Vind jij een grote telefoon fijn? Dan is het aan te raden om voor de iPhone 12 Pro max te kiezen. De batterij van de iPhone 12 is iets dat bij uitstekend als positief wordt ervaren. De batterij kan namelijk uren achter elkaar mee in elke setting. Ben jij dus iemand die veel op ze telefoon gamed? Of ben jij iemand die continue YouTube of Netflix op de telefoon kijkt? De batterij van de iPhone 12 staat voor jou klaar om een heerlijke sessie te realiseren zonder laad pauzes.

Koop de iPhone 12 en verkoop je iPhone 11

Kortom, de iPhone 12 is zeker een aanrader. Ben jij overtuigd en wil het toestel zo snel mogelijk aanschaffen? In dat geval is het aan te raden om online te zoeken. Er zijn meerdere iPhone aanbieders specialist op het gebied van iPhones. Daarnaast kun je bij deze aanbieder ook je iPhone 11 los toestel verkopen waardoor je weer minder hoeft te betalen voor de nieuwste versie van de iPhone. Waar wacht je nog op?