Heb jij een lamp nodig en weet je niet voor welk merk je moet gaan? Er zijn veel verschillende lampen merken waar je uit kunt kiezen. Maar welk merk voldoet nu aan de kwaliteitseisen waar jij naar op zoek bent? In dit blog worden er verschillende merken uitgelicht.

Lampen merken

Bailey Electrics & Electronics

Bailey lampen kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het merk biedt een gespecialiseerd assortiment dat onder andere bestaat uit autolampen, fluolampen, gloeilampen, halogeenlampen, TL buizen, verschillende LED lampen en armaturen. Bailey produceert veel LED lampen die langer mee gaan en energiezuiniger zijn dan klassieke gloeilampen.

Een bekende LED lamp uit het assortiment van Bailey is de LED BA15D lamp. Dit type heeft een kleine omvang, geeft licht rondom af en kenmerkt zich met een bajonetfitting die in de lampvoet te drukken is. Deze lamp wordt vooral gebruikt om kleine ruimtes zoals een kleine kamer of caravan te verlichten. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze lamp te gebruiken in grotere ruimtes.

Calex lampen

Lampenfabrikant Calex blijft innoveren en brengt dan ook vaak nieuwe modellen uit. Doordat het assortiment van Calex is uitgebreid met lampenhouders, textielkabels en plafondplaten, is het een compleet lampen merk geworden. De Calex lampen worden onder andere gebruikt in het interieur van horecagelegenheden. Ze geven extra sfeer af doordat ze in verschillende vormen (designs) verkrijgbaar zijn. Gebruik een van de LED lampen van Calex om de energiezuinigheid te combineren met sfeer. Calex lampen geven namelijk direct meer sfeer aan een ruimte door hun bijzondere vormen en het warme licht dat ze afgeven. Vanwege al de voordelen die de Calex lampen met zich meebrengen, is het aanschaffen van lampen van dit merk altijd wel een goede keuze.

Dr. Fisher Groep lampen

De Dr. Fisher Groep lampen zijn verkrijgbaar in meer dan 70 landen. Ze staan bekend om de op maat gemaakte optie die Dr. Fischer biedt. Zo kun je bij Dr. Fisher terecht voor specifieke verlichtingsoplossingen. Het bedrijf produceert allerhande lichtbronnen voor verschillende sectoren. De waarden commerciële eerlijkheid, hoge kwaliteit, een goede levering en duurzaamheid staat centraal bij de lampen van Dr. Fisher.

General Electric Lighting lampen

GE lampen worden vooral gefabriceerd voor kantoren, ziekenhuizen en scholen. Daarnaast is het een populair merk voor lampen in de badkamer en sanitair wereld. Ook dit merk biedt LED varianten waarbij energiebesparing centraal staat. De LED verlichting van GE kunnen tot wel 50.000 uur mee. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een hoog vermogen, en zijn van goede kwaliteit.

LEDmaxx lampen

LEDmaxx heeft een groot assortiment in verlichtingsproducten, zoals verschillende soorten LED lampen, halogeen spots, inbouw contactdozen en prikkabels voor feestverlichting. Met name de LED lampen van LEDmaxx zijn erg populair. Dit komt omdat ze in veel verschillende soorten beschikbaar zijn. Zo heb je onder andere LED kopspiegellampen, die een spiegelende laag hebben op de kop van de lamp waardoor het licht wordt weerkaatst. Dit geeft een sfeervol effect aan jouw kamer. Met de verschillende LED alternatieven van LEDmaxx kun je profiteren van de energiezuinige eigenschappen van LED, maar kun je blijven kiezen voor een lichtbron die bij jouw wensen past.

De voordelen die LED lampen bieden ten opzichte van traditionele verlichting zijn:

  • Een langere levensduur;
  • Verbruiken minder energie;
  • Ontwikkelen minder warmte;
  • Hebben geen opwarmtijd nodig om op volledige sterkte te schijnen.

Dit was ons overzicht met verschillende lampen merken en hun onderscheidende kenmerken. Zo kun je nagaan welk merk aansluit bij jouw wensen. De eerstvolgende keer dat je het aanbod van een (online) lampenwinkel bekijkt, zal er vast een belletje gaan rinkelen bij het zien van de verschillende merknamen. Filter het aanbod op het merk van jouw voorkeur, of vraag een winkelmedewerker naar het merk wat je zoekt en scoor zo snel lampen van je favoriete lampen merk.