Leuk dat je bent begonnen aan Tiktok. Maar hoe krijg je nou views en of likes. Je kan zelf creatieve ideeën bedenken en uitvoeren. Of je kan likes en views kopen. In dit artikel lees je 3 tips over hoe je viral gaat op Tik Tok en of Tiktok likes kopen en Tiktok views kopen hierbij helpt.

Wat is Tik Tok?

Tik Tok is een soortgelijke app als Snapchat. Het maakt gebruik van dezelfde sociale media kenmerken als Snapchat. Tik Tok is een app die zich richt op videodeling, en daarbij wordt onder meer een functie gebruikt waarbij je video’s kunt delen met andere gebruikers. Deze video’s worden in real-time bekeken en ook direct door de gebruiker aangevuld met een reactie. De functie voor het delen van video’s met andere gebruikers werkt dus als een soort chat, maar dan voor video’s.

Het grote verschil tussen Tik Tok en Snapchat is dat bij Tik Tok video’s van een langere duur (meestal 10 tot 30 seconden) gedeeld wordt, terwijl Snapchat video’s vooral snel en kort zijn.

Wat betekent ‘viral’ gaan op social media?

Viral gaan betekent dat extreem veel mensen je filmpje bekijken en met elkaar delen. We vinden het heerlijk als er op onze social media accounts veel interactie is. Als er veel mensen reageren op iets dat we gedeeld hebben, dan vinden we dat fijn.

Tips om viral te gaan op Tik Tok

Hieronder volgen 3 tips over hoe je een video kunt maken die viral gaat op Tik Tok.

Tip 1: ‘Maak de video persoonlijk’

De beste manier om viral te gaan is om de video persoonlijk te maken. Dat kan door een oprechte boodschap te hebben in de video, maar ook door onderwerpen aan te snijden die menigeen kan aanspreken. Door een bepaalde situatie te beschrijven, kan je mensen aan het lachen maken.

Tip 2: ‘Maak een video die variatie biedt’

Er zijn nogal wat social media platformen waarop video’s worden gedeeld. Een video die je maakt voor YouTube, is niet onmiddellijk ook goed voor Tik Tok of Instagram. Het beste is om verschillende video’s te maken die zijn aangepast aan de platvormen.

Tip 3: ‘Tiktok views kopen of Tiktok likes kopen’

Het is niet helemaal netjes, maar erg veel mensen kopen ook views en likes op hun Tiktok filmpjes. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat het geld kost en dat deze views geen echte views zijn, maar het kan wel helpen om een eerste zetje te geven aan het Tiktok algoritme zodat deze je filmpjes aan meer mensen laat zien.

Wil jij meer weten over het maken van video’s voor Tik Tok of over Tiktok views kopen of Tiktok likes kopen? Neem dan een kijkje op onze website, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie.